Apartmani Preka

Pansion "Preka" nalazi se u mjestu Gornja Supetarska Draga. Tu plodnu dolinu obgrlile su Gornja i Donja Draga. Draga je zanimljiva i vlasnicima plovila koji imaju idealne mogućnosti u kratkom vremenu upoznati i susjedne otoke (Lošinj, Cres, Krk, Pag). Baš u toj dolini sagrađena je još u 11.stoljeću bijela romanička Bazilika sv. Petra i najstarija mlinica na otoku.

U našoj neposrednoj blizini nalaze se dućan, marina (spuštanje i dizanje brodica), mjenjačnica i restorani. Nasa kuća se nalazi u neposrednoj blizini mora.

Apartmani "Preka" nude sljedeće usluge:

  • osigurano mjesto parkiranja za automobil
  • vez plovila

  • mogućnost brodskog izleta i ribarenje (na upit)

  • kompletna posteljina

  • Internet

  • klima

  • bazen sa sunčalistem

DCIM100GOPROG0011242.
DCIM100GOPROG0011384.
indeksiraj

OTOK RAB

Rab je otok sunca, i vjerujte, to nije fraza jer po statistikama on ima godišnje 2417 sati sijanja sunca, odnosno na Rabu sunce sja u lipnju, srpnju i kolovozu desetak sati dnevno.

Rab je najjužniji od Kvarnerskih otoka pa je vegetacija uglavnom mediteranska. U to ćete se uvjeriti čim stupite na otok jer u toplom ljetnom danu uz pjesmu cvrčaka dočekat ce vas i ugodan miris Magriža (Smilja) i niskog bilja koje se probija između oštrog kamenja. Nakon golog i pomalo divljeg trajektnog pristaništa Mišnjak otvara se otok u sasvim drugom svijetlu. Vegetacija je bujna, a zbog mediteranske klime osim autohtonim hrastom Crnikom Rab je pokriven zimzelenim sumama.

Čisto i bistro Jadransko more zapljuskuje neiskvarenu, raznoliku obalu otoka i čini cijeli otok jedinstvenim kupalištem.
Na otoku svatko može naći plažu prema vlastitom ukusu ili uzrastu: kamenitu na zapadnom, šljuncanu na istočnom ili pješčanu na sjevernom dijelu otoka.

SUPETARSKA DRAGA

Dražani su pomiješali moderni i tradicionalni način života pa se to osjeća i u turističkoj ponudi. Uz stalne goste koji se godinama vraćaju istim domaćinima, ovamo dolaze i novi koji se vežu za mjesto i ljude. Draga je zanimljiva i vlasnicima plovila koji se ne moraju zadržavati uz obalu nego se za kratko vrijeme mogu naći na jednom od obližnjih otočića, Mamanu, Srednjaku ili Šailovcu. Na otočićima, kao i uz obalu, plažice su pješčane, čiste i zaštićene.

subic